Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου προπονητών Ν.Κορινθιας καταδίκασε τα δημοσιεύματα στο FB του Συναδέλφου Νίκου Πηλιουρα κατά Διαιτητών

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου προπονητών Ν.Κορινθιας καταδίκασε τα δημοσιεύματα στο FB του Συναδέλφου Νίκου Πηλιουρα κατά Διαιτητών. .. παρ' όλο που ο παραπάνω συνάδελφος κατέβασε την υβριστική αυτή ανάρτηση και με νέα του ζητούσε συγγνώμη...Όμως Δυστυχώς πρέπει να καταδικάσουμε τα ειρωνικά σχόλια του Διαιτητή Λευτέρη Καλαρα για τους προπονητές καθώς και τα λάικ των συναδέλφων του Διαιτητών!!!!
Επίσης και τα σχόλια του ποδοσφαιριστή Καρατζαογλου της 06 για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και γενικά για τους προπονητές...Για όλα τα παραπάνω λυπούμαστε ειλικρινά, η θέση του προπονητή στο ποδόσφαιρο είναι η σπουδαιότερη και χωρίς εμάς τους δασκάλους δεν υπάρχει ποδόσφαιρο και ποδοσφαιριστές..παρακαλούμε όλα τα μέρη του ποδοσφαίρου να ηρεμήσουν και ο καθένας να αρκεστεί στο ρόλο του και όχι να επιδείδετε σε απρεπείς δηλώσεις και απαράδεκτα σχόλια..... Για το Δ.Σ των προπονητών... Ο πρόεδρος Τσουμάνης Γιώργος. Ο Γεν. Γραμματέας Αντώνης Ηλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου