Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

Δήλωση Βασίλη Νανόπουλου- υποψηφίου Δημάρχου ΚορινθίωνΜετά την περιβόητη «έκτακτη» Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κορινθίας, ο πρόεδρος της Χρήστος Κορδώσης συνέχισε και σήμερα την μέθοδο της παραπληροφόρησης των μελών του κόμματος της ΝΔ.
Συγκεκριμένα είπε
– σε συνεντεύξεις  του – ότι από την διευρυμένη Νομαρχιακή συνέλευση των 50 περίπου ατόμων από όλο το νομό , τοποθετήθηκαν υπέρ της υποψηφιότητάς μου 7 και υπέρ του κου Καλλίρη 40 κάτι, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία από τους  συμμετέχοντες δήλωσαν μόνο ότι ο μοναδικός και τελικός κριτής σύμφωνα με τις κομματικές διαδικασίες είναι ο πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ και η όποια απόφασή του επί του θέματος, θα γίνει σεβαστή. Αυτές τις ψήφους ο κ Κορδώσης, προφανώς  συνυπολογίζει στον υποψήφιο της επιλογής του.

  Κατόπιν και του σημερινού ολισθήματος προς την παραπληροφόρηση – αφού και την περιβόητη εισήγηση σχετικής  επιτροπής, εδώ και ημέρες την παρουσιάζει ως απόφαση στήριξης ή χρίσμα προς το πρόσωπο του κου Καλλίρη δημιουργώντας σκόπιμη σύγχυση στα μέλη του κόμματος -

καλώ τον κο Χρήστο Κορδώση να διορθώσει και να ανασκευάσει τις ψευδείς δηλώσεις του, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον καταγγείλω ως κοινό ψεύτη.


Επίσης, πρέπει να διευκρινιστεί ότι  η διαδικασία αυτή δεν  προβλέπεται από το καταστατικό της ΝΔ , δεν  υπήρξε απαρτία, δεν  ειδοποιήθηκαν όλα τα μέλη (γιατί άραγε;) σε μια  συνεδρίαση που μεθοδεύθηκε  άρον-άρον; κλπ. …

Τέλος, ευχαριστώ θερμά όσους πήραν θέση υπέρ της υποψηφιότητας μου ως  δημάρχου Κορινθίων . Ο αγώνας μας για έναν καλύτερο δήμο Κορινθίων θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη.

Οψόμεθα εις Φιλίππους…. Ραντεβού στις κάλπες .


                                                  Κόρινθος  4.12. 2018

Βασίλης Νανόπουλος
επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών»
και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου  Κορινθίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου