Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Γύθειο: Αφόπλισαν αστυνομικό και πυροβόλησαν εντός δικαστικού Μεγάρου κατά τη διάρκεια δίκης


Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο δικαστικό Μέγαρο Γυθείου, κατά τη διάρκεια δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση. Μάρτυρας υπεράσπισης τράβηξε όπλο, αφόπλισε αστυνομικό και απείλησε τον μηνυτή να αποσύρει την μήνυση.

Ειδικότερα, τη στιγμή που εκδικαζόταν υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης ύστερα από μήνυση που είχε υποβάλλει ένας Έλληνας σε έναν Αλβανό με τον οποίο φέρεται να είχε κτηματικές διαφορές μαζί του, ο μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου, ένας 41χρονος, επίσης Αλβανός, έβγαλε από τα ρούχα του ένα περίστροφο και με αυτό αφού απείλησε και αφόπλισε την αστυνομικό πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα. Στη συνέχεια και ενώ ήταν γεμάτη κόσμο η δικαστική αίθουσα, απείλησε με το όπλο του τον Έλληνα μηνυτή απαιτώντας να πάρει πίσω την μήνυσή του.

Καταλυτική ήταν η ψυχραιμία που επέδειξε η αστυνομικός παρά την απειλή του όπλου, έως ότου έφτασαν ενισχύσεις στον χώρο. 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον αφόπλισαν, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γυθείου, όπου θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Πηγή: githio-click.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου