Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Στο κρησφύγετο των δύο δραπετών

Στον εισαγγελέα βρίσκονται οι δύο κακοποιοί που συνελήφθησαν χτες από τις αρχές και είχαν βρει καταφύγιο στη Νέα Φιλαδέλφεια. 


Οι δύο αλβανικής καταγωγής κακοποιοί, που απέδρασαν από το λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια της μεταγωγής τους σε φυλακές της Κρήτης, εντοπίστηκαν σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Χαλίλι Τζουλιάνο αριστερά και ο Ντόντζι Αλφόνσο δεξιά
Ο Χαλίλι Τζουλιάνο αριστερά και ο Ντόντζι Αλφόνσο 

Οι δύο δραπέτες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από ειδική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ. 

 Το σπίτι που εντοπίστηκαν οι δύο ισοβίτες - δραπέτες βρίσκεται στην οδό Αδριανού. 

Οι δύο κακοποιοί είχαν στην κατοχή τους όπλο το οποίο όμως δεν χρησιμοποίησαν όταν εισέβαλαν στο σπίτι οι αστυνομικοί. 

Ο εντοπισμός του ισογείου διαμερίσματος στη Ν. Φιλαδέλφεια, επί της οδού Αδριανού, όπου κρύβονταν, ο Χαλίλι Τζουλιάνο και ο Ντόντζι Αλφόνσο έγινε κατόπιν σχετικής πληροφορίας που περιήλθε στην Ασφάλεια. 

Ο ένας εκ των δύο ανδρών πήγε να διαφύγει από παράθυρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του διαμερίσματος αλλά δεν τα καταφέρε καθώς οι αστυνομικοί είχαν περικυκλώσει το κτήριο. 

Έρευνες για τον συνεργό τους που νοίκιασε το διαμέρισμα


Η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες με στόχο να οδηγηθεί στον τρίτο άνδρα που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στο οποίο βρήκαν καταφύγιο οι δύο κακοποιοί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου