Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Ανθρωποκυνηγητό με βαρυποινίτες που απέδρασαν από πλοίο!


Ανθρωποκυνηγητό με βαρυποινίτες που απέδρασαν από πλοίο!
Σε εξέλιξη είναι κοινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού Σώματος στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, για τον εντοπισμό κρατουμένων που ενώ μεταφέρθηκαν με κλούβα της αστυνομίας με άλλους 9 συγκρατούμενούς τους στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος κατάφεραν να δραπετεύσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πιο σκληρός εκ των δραπετών ονομάζεται Χαλίλι Τζουλιάνο, και έχει καταδικαστεί για ισόβια, για τη δολοφονία ενός τετράχρονου παιδιού στην Καλαμάτα. Ο εν λόγω κακοποιός είναι συγκατηγορούμενος του γνωστού κακοποιού Βασίλη Βαρέλα.
Επίσης, ανάμεσα στους δραπέτες βρίσκεται ένας κρατούμενος με το όνομα Μπελτζιμάι, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξη για διακίνηση ναρκωτικών.
Στην ομάδα των δραπετών ήταν και οι Ντόντζι Αλφόνσο και Λουίτζι Πέτρις, που κατηγορούνται για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και οι δύο έχουν καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξης.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λεωφορείο του τμήματος Μεταγωγών με 11 αλλοδαπούς κρατούμενους μπήκε στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τα Χανιά. Άγνωστο υπό ποιές ακριβώς συνθήκες στο γκαράζ του πλοίου τέσσερις από τους κρατούμενους άρχισαν να τρέχουν προς το λιμάνι. Οι αστυνομικοί συνοδοί τους κινητοποιήθηκαν, έτρεξαν πίσω τους και παράλληλα ζήτησαν άμεσα βοήθεια από τους λιμενικούς που βρίσκονταν στο χώρο του λιμανιού.  Πολύ γρήγορα συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις, ενώ ο δεύτερος εγκλωβίσθηκε λίγο μακρύτερα, στο χώρο του λιμανιού.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι άλλοι δύο δραπέτες που είναι Αλβανοί ποινικοί  κατάφεραν να διαφύγουν προς την οδό Θερμοπυλών, έξω από το λιμάνι. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι τους παρέλαβε βανάκι που οδηγούσε συνεργός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου