Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Α.Γ.Σ. Άπις Ζευγολατιού: Ο σύλλογος των πρωταθλητών, που δημιουργεί... αθλητές!


Ο Α.Γ.Σ. 'Aπις, συνεχίζοντας με την ίδια φιλοσοφία ως προς τον αθλητισμό, ανακοινώνει την έναρξη νέας προπονητικής περιόδου για αγόρια και κορίτσια τα οποία θέλουν να μυηθούν στη μαγεία του Αθλητισμού με ομαδικό πνεύμα και εφαρμογή των αρχών του ευ αγωνίζεσθαι. 

Η μακρόχρονη εμπειρία και η αγάπη μας προς τον αθλητισμό, εγγυώνται την σωστή πορεία υπό την καθοδήγηση των προπονητών, για μεν το Στίβο του κ.Σκούπα Παναγιώτη καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση και πολυετή πείρα στον Στίβο και του Γιώργου Μπίστα προπονητή Στίβου και Πρωταθλητή Ελλάδος για δε τη Ρυθμική Γυμναστική, της κας Καρβουντζή Πέννυς, καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στη Ρυθμική Γυμναστική και για το Παγκράτιο - mma του κ.Βασίλειου Μανουσιάδη πτυχιούχο στην κινησιολογία (Φυσική Αγωγή) και εγκληματολογία του πανεπιστημίου York του Τορόντο

Απευθυνόμαστε στους γονείς και τη νεολαία της Βόχας και των γειτονικών περιοχών, για να τους υπενθυμίσουμε ότι η καλλιέργεια του σώματος μπορεί να αποδώσει καλλιέργεια του πνεύματος.

Ο Α.Γ.Σ. Άπις είναι ένας γυμναστικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1995 με πρωταρχικό στόχο την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους σε παιδιά και νέους.
Με την άθληση αξίες, όπως είναι ο υγιής ανταγωνισμός, η αυτοπειθαρχία, ο αυτοσεβασμός αλλά και η επιμονή, η υπακοή και η υπομονή, καλλιεργούνται και γίνονται συνείδηση στα παιδιά, αποτελώντας ισχυρά εφόδια για το μέλλον 
Ο αθλητισμός είναι στάση ζωής. Σημαίνει διαρκή προσπάθεια, αναδιάταξη στόχων, διεκδικήσεων, εμπειριών πολύτιμων για την υπόλοιπη ζωή μας. 
Αλλά δεν είναι μόνο αυτά! Μέλημά μας είναι να περνάει ευχάριστα ο χρόνος των παιδιών, να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν μέσα από την άθληση. Με την ομαδικότητα και τη συνεργασία κοινωνικοποιούνται, αποκτούν νέους φίλους και βιώνουν όλες τις χαρές του αθλητισμού και της λειτουργίας σε ομάδα.

Έναρξη προπονήσεων : Αρχές Σεμπεμβρίου

Εγγραφές και Πληροφορίες : 2741054323 - 6940813100

Επίσης θα συνεχιστούν κι εφέτος τα μαθήματα: Κλασσικής Κιθάρας και Μουσικής Προπαιδείας για Παιδιά από 3 ετών με την Βιβή Βασιλείου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου