Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Η επισημη ανακοινωση της αστυνομιας για το αγριο εγκλημα στο Σοφικο

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 70χρονης ημεδαπής στο Σοφικό Κορινθίας, μετά από καταγγελία για εξαφάνισή της στο Τ.Α. Νέας Ιωνίας
Συνελήφθη ο 71χρονος ημεδαπός δράστης, σύζυγος του θύματος

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 3-6-2017 στο Σοφικό Κορινθίας, από κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τ.Α. Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Κορίνθου, 71χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση.
Την 29-5-2017, ο ανωτέρω κατηγορούμενος μετέβη στο Τ.Α. Ν. Ιωνίας και δήλωσε την εξαφάνιση της 70χρονης ημεδαπής συζύγου του.
Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, κλιμάκιο αστυνομικών των προαναφερόμενων Υπηρεσιών μετέβη στην εξοχική κατοικία του 71χρονου στο Σοφικό Κορινθίας όπου και τον εντόπισε. Σε περαιτέρω ερωτήσεις των αστυνομικών για την υποτιθέμενη εξαφάνιση της συζύγου του, ο 71χρονος έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι την είχε δολοφονήσει.
Στη συνέχεια παρέδωσε στους αστυνομικούς το σφυρί, με το οποίο φέρεται να κτύπησε τη σύζυγό του στο κεφάλι και τους οδήγησε στο Νεκροταφείο Σοφικού, όπου τους υπέδειξε το μέρος που είχε τοποθετήσει τη σορό της 70χρονης, εντός του οικογενειακού τους τάφου, όπου και ανευρέθη.
Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου