Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Ασπρόπυργος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με σφυριά σε μέλη της Χρυσής ΑυγήςΑσπρόπυργος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με σφυριά σε μέλη της Χρυσής Αυγής

Με σφυριά επιτέθηκαν άγνωστοι σε μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ άνοιγαν τα γραφεία του Τομέα της Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο.

Οι δράστες προσέγγισαν τα γραφεία του κόμματος στην περιοχή του Ασπροπύργου, στο 17ο χλμ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, λίγο πριν ανοίξουν για το κοινό. Με τρία επιβατικά αυτοκίνητα περίπου 15 άτομα, αποβιβάστηκαν και κινήθηκαν προς τα γραφεία, όπου βρίσκονται τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οι δράστες με αλεξίσφαιρα και αντιανεμικά που έφεραν διακριτικά της ΕΛΑΣ και την προσταγή «πέστε κάτω Αστυνομία», αιφνιδίασαν τους νεαρούς οι οποίοι δέχθηκαν σφοδρή επίθεση με σφυριά.

Αμέσως μετά την καταδρομική επιδρομή οι δράστες επιβιβάστηκαν και πάλι στα οχήματά τους και διέφυγαν προς την Αττική Οδό. Με ασθενοφόρο οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο και τον Ευαγγελισμό, με δύο να φέρουν πιο σοβαρά τραύματα, ο άνδρας τραύμα στο κεφάλι ενώ πιο σοβαρά- βαρύ συντριπτικό κάταγμα -στο χέρι φέρει η νεαρή γυναίκα η οποία νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου