Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Ά.Π.Ι Σ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ..Ο Αθλητισμός είναι ανάγκη και δικαίωμαΑπευθυνόμαστε στους γονείς και τη νεολαία της Βόχας και των γειτονικών περιοχών, για να τους υπενθυμίσουμε ότι η καλλιέργεια του σώματος μπορεί να αποδώσει καλλιέργεια του πνεύματος.
Ο Α.Γ.Σ. Άπις είναι ένας γυμναστικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1995 με πρωταρχικό στόχο την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους σε παιδιά και νέους.
Με την άθληση αξίες, όπως είναι ο υγιής ανταγωνισμός, η αυτοπειθαρχία, ο αυτοσεβασμός αλλά και η επιμονή, η υπακοή και η υπομονή, καλλιεργούνται και γίνονται συνείδηση στα παιδιά, αποτελώντας ισχυρά εφόδια για το μέλλον.
Ο αθλητισμός είναι στάση ζωής. Σημαίνει διαρκή προσπάθεια, αναδιάταξη στόχων, διεκδικήσεων, εμπειριών πολύτιμων για την υπόλοιπη ζωή μας.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτά! Μέλημά μας είναι να περνάει ευχάριστα ο χρόνος των παιδιών, να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν μέσα από την άθληση. Με την ομαδικότητα και τη συνεργασία κοινωνικοποιούνται, αποκτούν νέους φίλους και βιώνουν όλες τις χαρές του αθλητισμού και της λειτουργίας σε ομάδα.

Από το Σεπτέμβρη θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:

Στίβος για αγόρια και κορίτσια από 9 ετών
Ρυθμική Γυμναστική για κορίτσια από 3 ετών
Ακροβατική Γυμναστική για αγόρια και κορίτσια από 3 ετών
Μουσικοκινητική Αγωγή για αγόρια και κορίτσια από 3 ετών
Aεροβικη Γυμναστική γι όλες τις ηλικίες
Παγκράτιο - mma για αγόρια και κορίτσια από 5 ετών
Αυτοάμυνα Γυναικών
Μουσική Προπαιδεία για παιδιά από 3 ετών
Κλασσική Κιθάρα γι όλες τις ηλικίες μαθήματα ατομικά
Argentin Tango Nuevo και latin για ενήλικες
Hip hop για αγόρια και κορίτσια από 3 ετών
Zoumba γι όλες τις ηλικίες

Α.Γ.Σ. Άπις Ζευγολατίου
2741054323
6940813100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου