Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Συνελήφθησαν 34χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη οπλοφορία, πλαστογραφία πιστοποιητικών και απειλή και 30χρονη ομοεθνής του για συνέργεια στις ανωτέρω πράξεις και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθησαν 34χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη οπλοφορία, πλαστογραφία πιστοποιητικών και απειλή και 30χρονη ομοεθνής του για συνέργεια στις ανωτέρω πράξεις και καταδικαστική απόφαση (18) ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση κλοπές και ληστείες

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 23-6-2017 στο Μεταξουργείο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ ένας 34χρονος και μία 30χρονη υπήκοοι Αλβανίας, ο μεν πρώτος για παράνομη οπλοφορία, πλαστογραφία πιστοποιητικών και απειλή η δε δεύτερη για συνέργεια στις ανωτέρω πράξεις και καταδικαστική απόφαση (18) ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση κλοπές και ληστείες.
Συγκεκριμένα βραδινές ώρες της 23-6-2017 σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ του 34χρονου και τεσσάρων αγνώστων αλλοδαπών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο κεφάλι.
Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που μετέβησαν άμεσα στο σημείο, αντιλήφθηκαν τον 34χρονο να έχει εξέλθει από πολυκατοικία και να απειλεί με πιστόλι και στη συνέχεια να εισέρχεται σε διαμέρισμα πολυκατοικίας όπου διαμένει με την 30χρονη.
Μετά από παρέλευση 2ώρου ο δράστης παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Εντός του διαμερίσματος βρέθηκε η 30χρονη και μετά από έρευνα βρέθηκε στο φωταγωγό της πολυκατοικίας ένα (1) πιστόλι.
Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκε πλαστό Δελτίο Αιτούντος Διεθνή Προστασία, ενώ όπως προέκυψε σε βάρος της 30χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση (18) ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση κλοπές και ληστείες.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου