Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Τάσσος Χειβιδοπουλος...ανεξήγητη η μη πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και των Περιφερειακών Συμβούλων στο μνημόσυνο εκτελεσθέντων στις Λιμνες Αργολιδας!

 τελέσθηκε στις Λίμνες το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των εκτελεσθέντων πατριωτών από τους Γερμανούς κατακτητές.
Η διοργάνωση του μνημοσύνου φέτος έγινε από τον Δήμο Αργους - Μυκηνών , μαζί με τους συγγενείς των εκτελεσθέντων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιμνών.

Παραβρέθηκαν σε αυτό όλες οι αρχές του τόπου, μετά από σχετική πρόσκληση  προς αυτούς, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο. Μοναδική παραφωνία  η ανεξήγητη μη πρόσκληση  του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και των Περιφερειακών Συμβούλων.
Αυτός και μόνο αυτός είναι ο λόγος που δεν παραβρεθήκαμε στην τελετή μνήμης για τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς Κατακτητές Λιμνιάτες πατριώτες.
Ζητούμε συγγνώμη από τους πολλούς φίλους μας από τις Λίμνες και από τους συγγενείς των νεκρών πατριωτών , που μόλις το έμαθαν μας τηλεφώνησαν για να μας προσκαλέσουν, αλλά φυσικά καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούσαμε να παραβρεθούμε απρόσκλητοι από τους διοργανωτές.
Τιμή και δόξα στην μνήμη των εκτελεσθέντων πατριωτών από τις Λίμνες Αργολίδας  .
Η ιστορία τους κατατάσσει στο πάνθεον των ηρώων της πατρίδας μας.
Οι Λίμνες ανήκουν στα ιστορικά μαρτυρικά χωριά της πατρίδας μας.

ΥΓ Φυσικά εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τον Δήμαρχο σε ενέργειες σαν κι αυτή. Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας θα τηρεί με σεβασμό στους θεσμούς το πρωτόκολλο και θα τον προσκαλεί μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους σε όλες τις εκδηλώσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου