Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Βιοτεχνικο Επιμελητηριο Αθηνών.. συμπόσιο για την «Αξία του Ελληνικού Σήματος».Αποτέλεσμα εικόνας για Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου ΑθηνώνΟ Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΒΕΑ), Παύλος Ραβάνης, και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), Γεώργιος Αυλωνίτης, σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00, στο αμφιθέατρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ακαδημίας 18, Αθήνα - 1ος όροφος).

Η Συνέντευξη Τύπου θα έχει θέμα το επικείμενο συμπόσιο που διοργανώνουν το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών και η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, την Τετάρτη 31η Μαΐου 2017 και ώρα 09:30, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο), με θέμα την Αξία του Ελληνικού Σήματος.


Το συμπόσιο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και σκοπός του είναι η ανάδειξη της αναπτυξιακής διάστασης της εθνικής προέλευσης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, η διάχυση του θεσμού του Σήματος Ελληνικού Προϊόντος και η ανάδειξη της κλαδικότητας στην ανάπτυξη. Αναλυτικότερα, κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη και πανεπιστημιακοί θα παρουσιάσουν και θα σχολιάσουν το θεσμικό πλαίσιο “Made in”, το θεσμό του Σήματος Ελληνικού Προϊόντος, καθώς και επιτυχημένες στρατηγικές Εξωστρέφειας, Καινοτομίας και Branding.

Στο συμπόσιο θα είναι προσκεκλημένοι εκπρόσωποι της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, κοινωνικών εταίρων, επιχειρηματικών συνδέσμων και καταναλωτικών οργανώσεων, καθώς επίσης και μέλη του ΒΕΑ, άλλα επιμελητήρια, μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, η ακαδημαϊκή κοινότητα κ.ά.

Πληροφορίες για το συμπόσιο:

BIOTEXNIKO ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΝΠΔΔ)
Δ/νση: Βιοτεχνίας & Ανάπτυξης
Τμήμα: Βιοτεχνικών Θεμάτων
Πληροφ.: Β. Γιαννόπουλος                            
Τηλ.: 210-3680758, e-mail: vgianop@acsmi.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ (ΕΛΑΜ)
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Πληροφ.: Κ. Σαμπαριώτη
Τηλ.: 210-8203850
e-mail: info@elam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου