Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Ο καιρός σήμερα,έως 29 βαθμουςΑποτέλεσμα εικόνας για Ο καιρός σήμερα,έως 29 βαθμουςΤην Κυριακή, 7 Μαΐου 2017 αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι αυξημένες, κυρίως στην κεντρική και βόρεια χώρα όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται το μεσημέρι και απόγευμα στη Μακεδονία και τη Θράκη. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα στα δυτικά, και προς το βράδυ στην υπόλοιπη χώρα. Η θερμοκρασία στα βορειοδυτικά θα παρουσιάσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς, στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά από 11 έως 23, στη Θεσσαλία από 13 έως 30, στη υπόλοιπη Στερεά και την Πελοπόννησο από 11 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 21, στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 26, και στην Κρήτη από 13 έως 29.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα ενισχυθούν σημαντικά και θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Προς το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς ίδιας έντασης. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα ενισχυθούν σημαντικά και θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν αρχικά σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς και στη συνέχεια σε δυτικούς-βορειοδυτικούς, ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 5 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς, ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου