Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ.ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ. 

 ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΩΝ ΧΡΕΗ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
             ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ


ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4429/16 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ. ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 4364

Κύριε γενικέ,

Διαβάσαμε σε δημοσιεύματα ότι ο συνάδελφος σας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας –Θράκης με το υπ.αριθμόν 7740/30-3-2017ν κάλεσε σε απολογία τον Δήμαρχο Κασσάνδρας ‘’λόγω του ότι αρνήθηκε να εφαρμόσει το άρθρο 16 του ν. 4429/2016 για το πειθαρχικό παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος’’. Όπως γνωρίζεται στο Δήμο Κορινθίων υπαρχει αντίστοιχο ζήτημα στο οποίο μάλιστα ήδη έχεται ακυρώσει μία απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. Μας προκαλεί απορία όμως γιατί δεν έχεται προχωρήσει και σεις σε ότι προβλέπει και η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών για αυτεπάγγελτο έλεγχο και της δεύτερης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων όπως επίσης και γιατί δεν έχεται καλέσει σε απολογία τον Δήμαρχο Κορινθίων.
Επειδή ο καιρός περνάει είς βάρος των εργαζομένων που βιώνουν την ανεργία περιμένουμε άμεσα τις ενέργειές σας προς αποκατάσταση της νομιμότητας και της επιστροφής στην εργασία μας.


ΚΟΡΙΝΘΟΣ 28/4/2017

Αριθ. Πρωτ. 93851

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου