Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Η Ένωσή Αστυνομικων Κορινθιας θα πραγματοποιήσει Εκδήλωση όπου θα βραβευθούν τα παιδιά των Αστυνομικών που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Φωτογραφία του Ch Adam.Η Ένωσή Αστυνομικων Κορινθιας την 22 Απριλίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 20:30 θα πραγματοποιήσει Εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων KORINTHIAN PALACE που βρίσκεται στο Σολομό Κορινθίας όπου θα βραβευθούν τα παιδιά των Αστυνομικών που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση (Α.Ε.Ι. – Α.Τ.Ε.Ι.) και θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες σε δύο (2) συναδέλφους μας, που εν ώρα υπηρεσίας με κίνδυνο της ζωής τους, απεγκλώβισαν άτομο που είχε ξεσπάσει φωτιά στην οικία του.
Το Δ.Σ. της Ένωσης εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία της Χώρας αλλά και κατά επέκταση τον αντίκτυπο που έχει δημιουργήσει αυτή σε όλους τους Συναδέλφους αποφάσισε την ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στην εκδήλωση για όλα μέλη, καθώς και των οικογενειών τους.
Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει φαγητό, αναψυκτικά και κρασί σε ελεύθερη κατανάλωση υπό τους ήχους ζωντανής λαϊκής ορχήστρας.
Για τα μη μέλη της Ένωσής μας και τους φίλους που επιθυμούν να παραβρεθούν στην Εκδήλωση, η συμμετοχή τους ορίστηκε στο ποσό τον Δώδεκα (12,00) Ευρώ.
Παρακαλούνται τα μέλη μας, όπως δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι 19-04-2017 στους Γραμματείς των Υπηρεσιών, όπου θα συμπληρωθούν σχετικές καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου