Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Στη δημοσιότητα τα πρόσωπα της συμμορίας ληστων
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία τα πρόσωπα και τα ονόματα τεσσάρων εκ των μελών της σπείρας που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε σπίτια διασήμων.

Πρόκειται για τους


1. (επ.) TOLIS (ον.) VASILLAQ του VANGJEL και της FLORETTA , γεννηθέντα το 1995 στην Αλβανία.Και για τους μη συλληφθέντες:

2. (επ.) PATURRI (ον.) ANDI ή MUHARREM του KADRI και της SAVITE , γεννηθέντα το 1989 στην Αλβανία.3. (επ.) XHAFERRI (ον.) MIREL του GEZIM και της MIRIANA , γεννηθέντα το 1990 στην Αλβανία.4. (επ.) BRUNGA (ον.) NDUE του PJETER και της MARA , γεννηθέντα το 1991 στην Αλβανία.Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά μονάδα, άπαξ και κατά συρροή, εγκληματική οργάνωση (συγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση), ληστεία κατά συναυτουργία, κατά συρροή, κλοπή διακεκριμένη κατά συναυτουργία τελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεση, οπλοφορία διακεκριμένη και μη, οπλοχρησία, οπλοκατοχή καθώς και για παράβαση του νόμου περί Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες είχαν βάλει στο στόχαστρο, μεταξύ άλλων τα σπίτια των Τόνυ Μαυρίδη, Νίκου Βέρτη και της αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 17-6-2017, αποσκοπεί προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και στη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου