Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Συνάντηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με το ΔΣ Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Κορινθίας.Αποτέλεσμα εικόνας για Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Κορινθίας.
Την Παρασκευή 24 Μαρτίου, οι βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Κορινθίας.
Κατά τη συζήτηση τα μέλη του ΔΣ έθεσαν τα αιτήματά τους σχετικά με την στελέχωση και λειτουργία του Νοσοκομείου Κορίνθου, ώστε να καλύπτονται επαρκώς οι ανάγκες τους, την καλύτερη οργάνωση της αιμοδοσίας στο Νομό, καθώς και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
Οι βουλευτές από την πλευρά τους εστίασαν στις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα σε συνεργασία με το ΔΣ του Γ.Ν. Κορίνθου με την τοποθέτηση ενός μικροβιολόγου στο Τμήμα Αιμοδοσίας, την προκήρυξη θέσης γιατρού με ειδικότητα Αιματολογίας και την υποβολή αιτήματος προς το Υπ.Υγείας για την αγορά κινητής μονάδας Αιμοδοσίας από αδιάθετα κονδύλια του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Κατέληξαν ότι στόχος είναι η συνέχιση της επαφής με το Σύλλογο για την αποτελεσματική επίλυση επιμέρους ζητημάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου