Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών και κλοπής οχήματος, στην Αργολίδα

Αποτέλεσμα εικόνας για Εξιχνιάστηκαν
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών, χάλκινων καλωδίων ρεύματος σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου, στο Άργος και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη , σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, 39χρονος ημεδαπός.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από την 10.8.2016 έως χθες (26.3.2017), σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, αφαίρεσε σε τέσσερις (4) περιπτώσεις, χάλκινα καλώδια από ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε αγροκτήματα ημεδαπών και σε ακόμη μία (1) περίπτωση, χάλκινα καλώδια από μετασχηματιστή της ΔΕΔΔΗΕ.
Επιπλέον στην κατοχή του ανωτέρω βρέθηκε και ένα (1) δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε, ο 39χρονος το είχε αφαιρέσει την 16.3.2017 από το Άργος Αργολίδας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και διάφορα οικοδομικά- ηλεκτρολογικά εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν, ως μέσα τέλεσης κλοπών.
Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, αποκόμισε παράνομο περιουσιακό όφελος το οποίο ανέρχεται στις -4.200- ευρώ, ενώ οι φθορές που προκάλεσε ξεπερνούν τις -2.000- ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες.
Ο 39χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου