Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου ευχαριστεί την εταιρεία «MOTOR OIL» για τη σημαντική δωρεά

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΙΕΡΟΣ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητέ μας πολύ κ. Βαρδινογιάννη,
 Σας ευχαριστεί καθώς αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τη σημαντική δωρεά από την εταιρεία Σας «MOTOR OIL» δια του ποσού των τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (4.500 €) ευρώ. Η προσφορά Σας αυτή, καθώς ήλθε στην πλέον κατάλληλη στιγμή, μάς βοηθά να καλύψουμε έκτακτες και επείγουσες ανάγκες, χωρίς να διακοπεί το κοινωνικό και το φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται με την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ.
Κύριε Βαρδινογιάννη, γνωρίζουμε όλοι καλά την αγάπη Σας για την Εκκλησία και την Κορινθία. Η ευγενής καλωσύνη Σας και η πρόθεση που είχατε να μας στηρίξετε έμπρακτα στην δύσκολη αυτή εποχή της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Θα θέλαμε επίσης να επεκτείνουμε τις ευχαριστίες και για τον εκλεκτό συνεργάτη Σας, κ. Δημήτριο Κανελλόπουλο, ο οποίος όπως πάντοτε, έτσι και τώρα ήταν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εμάς και την εταιρεία Σας και του σεβαστού Σας προσώπου.
Ευχόμαστε ταπεινά ο Κύριος και ο Απόστολος Παύλος να στέκουν δίπλα Σας και να Σας χαρίζουν σωματική υγεία και πνευματική αντοχή ώστε να επιτυγχάνετε τους στόχους Σας και η επιχείρησή Σας να συνεχίζει να έχει επιτυχημένη πορεία αδιάκοπα!
 
Σας ασπαζόμαστε με θερμές ευχαριστίες και αγάπη.
 
 
ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου