Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστήριο για την υποστήριξη και τη συμμετοχή στο Καρναβάλι του Δήμου Βέλου ΒόχαςΑποτέλεσμα εικόνας για Καρναβάλι
Το 4ο Καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με προσέλευση πολλών επισκεπτών.
Για την επιτυχία του, εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος ευχαριστεί:
·        Τους χιλιάδες επισκέπτες, που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, στήριξαν και φέτος το καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας και με την παρουσία τους έδωσαν ένταση και παλμό .
·        Τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους που με το κέφι τους, την φαντασία τους, τα άρματά τους, τις φορεσιές τους, έδωσαν το καλύτερο αποτέλεσμα.
·        Τα σχολεία του Δήμου Βέλου Βόχας, από όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, που ξεσήκωναν τον κόσμο με τη ζωντάνια τους, το χορό τους  και τη φρεσκάδα τους.
·        Φορείς, ομάδες ενεργών πολιτών, εθελοντές και πολίτες και φέτος ενεργοί στο καρναβάλι με πρωτοτυπία, φαντασία και πολύ πολύ όρεξη , ξεσήκωναν τον κόσμο που παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
·        Τους χορηγούς, όπου η συνδρομή τους ήταν ιδιαίτερα σημαντική σε μία τόσο δύσκολη χρονιά, καθώς δείχνει τη διάθεσή τους για προσφορά και το ενδιαφέρον τους για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.
·        Τους υπαλλήλους του Τμήματος Καθαριότητας για την πολύτιμη συνδρομή τους , πριν και μετά το καρναβάλι.
Τέλος ο Δήμαρχος ευχαριστεί ιδιαίτερα την οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού και το ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ του Δήμου που και φέτος ακούραστοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι ώστε ο θεσμός πια του καρναβαλιού στο Δήμο Βέλου Βόχας να παραμείνει ακλόνητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου