Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού στην Αργολίδα

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομιαΓια την υπόθεση αυτή κατηγορούνται δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού, που είχε γίνει την 8.2.2017, στο Ναύπλιο Αργολίδας.
Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ένας (1) 32χρονος και μία (1) 27χρονη, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι ο 32χρονος και η 27χρονη, την 8.2.2017 το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, με την χρήση σωματίκής βίας και την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο έξω από την οικία του και του αφαίρεσαν χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, ηλεκρονική συσκευή και το όχημά του, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Το παραπάνω αφαιρεθέν όχημα, καθώς και το κινητό τηλέφωνο, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλιου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου