Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός για απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών από τους οποίους αποσπούσε πολυτελή αυτοκίνητα με τη χρήση πλαστών αποδεικτικών τραπεζικών καταθέσεων τα οποία ακολούθως μεταπωλούσε

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομια
Εξιχνιάσθηκαν δώδεκα (12) περιπτώσεις
Κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. πολυτελές αυτοκίνητο
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 28-1-2017 στο Νέο Ψυχικό από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέου Ψυχικού, ένας 28χρονος ημεδαπός για απάτες. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται μία 45χρονη συνεργός του.
Ειδικότερα, ο 28χρονος από τις αρχές του περασμένου Ιουλίου, εντόπιζε ηλεκτρονικές αγγελίες πώλησης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών και παρουσιαζόμενος ως εύπορος επιχειρηματίας, τους έπειθε να του παραδώσουν το προς πώληση όχημα επιδεικνύοντας ή αποστέλλοντας τους πλαστό αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης.
Στη συνέχεια, μαζί με τη συνεργό του, μεταπωλούσαν τα οχήματα σε ιδιώτες ή εταιρείες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.
Από την πολύμηνη έρευνα που διενήργησε η ανωτέρω υπηρεσία, επετεύχθη η ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη και στη συνέχεια εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.
Στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος εγγράφων σχετιζόμενων με τις απάτες.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξακριβώθηκε ότι ο 28χρονος με την ίδια μεθοδολογία διέπραξε δώδεκα (12) απάτες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου