Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΟΣ κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΝΤΟΣΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ.
Γίνεται γνωστό ότι στη συνέχεια των ομιλιών, που αφορούν τον πνευματικό καταρτισμό του πληρώματος της Τοπικής μας Εκκλησίας, την προσεχή Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017, στις 6.00 μ.μ., στην «Κροκίδειο αίθουσα», θα ομιλήσει ο Νευρολόγος ιατρός κ. Τριαντάφυλλος Ντόσκας, Διευθυντής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, με θέμα: «Πώς να προφυλάξουμε την μνήμη μας».
Καλείσθε να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα αυτή ομιλία του ιατρού κ. Ντόσκα για να μάθετε πως εκδηλώνεται και πως αντιμετωπίζεται η βαθμιαία και μόνιμη εξασθένηση των πνευματικών λειτουργιών του ανθρώπου, η οποία ταλαιπωρεί κυρίως την τρίτη ηλικία και όχι μόνο, αλλά και πως να προφυλάξουμε την μνήμη μας από την ασθένεια αυτή της εποχής μας, που εξαπλώνεται επικίνδυνα.
Τον εποικοδομητικό διάλογο, που συνήθως επακολουθεί, θα συντονίσει ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος.ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου