Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών ηλεκτρικών συσσωρευτών, που είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για astynomia
Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται ένας 29χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του
Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και ακόμη δύο άτομα, τα οποία κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και τα οποία συνελήφθησαν
Από την εγκληματική τους δράση, είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -16.000- ευρώ
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών ηλεκτρικών συσσωρευτών, που είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας (1) 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.
Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και ακόμη δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 52 και 65 ετών, αντίστοιχα, που κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και οι οποίοι συνελήφθησαν προχθές (13.2.2017), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 29χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από την 23.8.2016 έως την 12.2.2017, στην Κόρινθο Κορινθίας και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων Κορινθίας και Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, διέπραξαν δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών ηλεκτρικών συσσωρευτών, από ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, οχήματα και αποθήκες.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει συνολικά ενενήντα (90) μπαταρίες διαφόρων τύπων, που η αξία τους ξεπερνά τις -16.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Επιπλέον όπως προέκυψε, ο 29χρονος προμήθευσε τον 52χρονο με ηλεκτρικούς συσσωρευτές, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, ενώ σε έρευνα που έγινε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του 52χρονου, στο οποίο βρίσκονταν ως φύλακας ο 65χρονος, βρέθηκε μέρος αυτών, το οποίο αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου