Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών στη Μεσσηνία

Αποτέλεσμα εικόνας για Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις διαρρήξεων
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένα άτομο
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Από την εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει συνολικά χρήματα, κοσμήματα, εργαλεία κ.α.
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, επτά (7) περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών, σε καταστήματα, Ιερό Ναό και σε οικία στην Καλαμάτα, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Οιχαλίας Μεσσηνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (20.1.2017), στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφερείας Καλαμάτας, ένας (1) 23χρονος ημεδαπός.
Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, την 20.1.2017 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ο 23χρονος μπήκε σε κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσε εξάρτημα αυτοκινήτου και εργαλείο.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφερείας Καλαμάτας, εντοπίσθηκε ο ανωτέρω λίγο αργότερα και συνελήφθη.
Τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ όπως προέκυψε, ο 23χρονος, λίγο νωρίτερα από τη σύλληψη του, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, διέρρηξε ακόμη ένα κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Όπως επιπλέον προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική διερεύνηση, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά, ο 23χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 10.1.2017 έως και την 19.1.2017, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Οιχαλίας Μεσσηνίας, διέπραξε ακόμη πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών σε καταστήματα, Ιερό Ναό και οικία.
Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει συνολικά χρήματα, κοσμήματα, εργαλεία κ.α..
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου