Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Με αναμμένες μηχανές τα τρακτέρ σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία


Με αναμμένες μηχανές τα τρακτέρ σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία


Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αγρότες της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας προκειμένου να προβούν σε κινητοποιήσεις για τις αλλαγές στο φορολογικό και το ασφαλιστικό.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Δυτικής Αχαΐας Γιώργος Βεσκούκης, «πραγματοποιούμε συναντήσεις με συναδέλφους σε διάφορες περιοχές και τους ενημερώνουμε για τα βασικά μας αιτήματα και τις διεκδικήσεις, όπως είναι για παράδειγμα το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής».

Σχετικά με το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων, πρόσθεσε πως «αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις» και δεν αποκλείεται «μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκινήσουμε τον αγώνα μας».

Στην Αιγιαλεία, ο τοπικός αγροτικός σύλλογος έχει προγραμματίσει στις 10.00 το πρωί της Κυριακής συγκέντρωση στην Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς τη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών, όπου εκεί θα αποφασιστεί το αν θα γίνει αποκλεισμός του δρόμου.

Στην Ηλεία, η ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων έχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας στη θέση Λατίφι Αμαλιάδας, που βρίσκεται στη διασταύρωση με την Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου