Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Τα ευρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι που διέμενε η Πόλα Ρούπα και η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου ανακοίνωσε η αστυνομία


Όπλα και σχέδια απαγωγώνΤα ευρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι που διέμενε η Πόλα Ρούπα και η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη νέα έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην περιοχή του Ωρωπού.

Μεταξύ των ευρημάτων, εκτός από όπλα και φυσίγγια, περιλαμβάνονται αναφορές σε γνωστούς επιχειρηματίες, με σημειώσεις για τις κινήσεις τους και για συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και στοιχεία που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ίσως να σχεδιαζόταν επίθεση ή απαγωγή.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.:

Στο σπίτι στη περιοχή της Ηλιούπολης, όπου διέμενε η συλληφθείσα Παναγιώτα Ρούπα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-δύο πολεμικά τυφέκια,
-δύο πυροβόλα όπλα - πιστόλια,
-τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) και φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.
- Πλησίον της οικίας στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου διέμενε η συλληφθείσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο συλληφθείσες.

- Και στις δύο παραπάνω οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά.

Όλα τα παραπάνω κατασχεθέντα έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακές εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου