Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Ταυτοποιήθηκε ένας 51χρονος, για την καλλιέργεια της φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, που εντοπίσθηκε στη Μεσσηνία

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομια
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη ο ανωτέρω, μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας
Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Κατασχέθηκαν κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια
Σε συνέχεια του από 14.7.2016 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τον εντοπισμό φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία και την κατάσχεση -240- δενδρυλλίων κάνναβης, συμπληρωματικά, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός (1) καλλιεργητή της.
Πρόκειται για έναν (1) 51χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη, σήμερα (16.12.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, μετά από Ένταλμα Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του από τον κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Επιπλέον, σε βάρος του 51χρονου, σχηματίσθηκε δικογραφία και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δύο (2) κυνηγητικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα και -17- φυσίγγια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου