Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί
Συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, στο Αιγάλεω και στην Καλλιθέα, δύο (2) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα:
  1. Στις 19-12-2016 το απόγευμα, συνελήφθη στην περιοχή του Αιγάλεω, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω, μία 57χρονη, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν έξι (6) καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή δέκα (10) χρόνια κάθειρξης, πενήντα (50) μήνες φυλάκισης καθώς και σε χρηματική ποινή -17.000- ευρώ, για ανακριβή απόδοση Φ.Π.Α., μη απόδοση εισφορών στον Δημόσιο, ακάλυπτες επιταγές καθώς και για λιπομαρτυρία.
  1. Στις 20-12-2016 το βράδυ, συνελήφθη στην Καλλλιθέα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 38χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή κάθειρξης σαράντα δύο (42) χρόνια και χρηματική ποινή -16.5000- ευρώ, για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της κατοχής παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ.Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου