Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής στη συνεδρίαση της 29ης Νοεμβρίου 2016.Αποτέλεσμα εικόνας για Οικονομικής Επιτροπής
-Εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του προγράμματος ΤΕΒΑ για τους ΑΠΟΡΟΥΣ προϋπολογισμού 1.289.842 € με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
-Εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης για την προμήθεια 275 μπλε κάδων ανακύκλωσης απορριμμάτων συνολικού προϋπολογισμού 73.000 € από δημοτικούς πόρους, στα πλαίσια περαιτέρω βελτίωσης της ανακύκλωσης στο Δήμο Κορινθίων.
-Εγκρίθηκε η τεχνική μελέτη και οι όροι δημοπράτησης του διαγωνισμού για την ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή παραλιακού πεζόδρομου στον Κόρφο» προϋπολογισμού 180.000 € από δημοτικούς πόρους.
-Εγκρίθηκε η τεχνική μελέτη και οι όροι δημοπράτησης του διαγωνισμού για την ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Οδοποιία Κορίνθου» προϋπολογισμού 500.000 € από δημοτικούς πόρους. Πρόκειται για
* την κατασκευή πεζοδρομίου στην οδό Σοφοκλέους από την πλατεία Αγιαννιώτικων μέχρι την οδό Νηλέως,
* διανοίξεις-ασφαλτοστρώσεις των οδών: Αγ. Γεωργίου από την οδό Νηλέως έως την Αντιόχου, την Ευκλείας, την Τριών Ιεραρχών και άλλων συνδετήριων οδών στο σχέδιο πόλης Αγίου Γεωργίου,
* ανακατασκευή του καταστρώματος των οδών Πεισιστράτους, Ελευθερίου Διός και Τιμολέοντος με σταμπωτό δάπεδο.

                                                           Εκ του γραφείου τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου