Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12/2016 ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 18:00Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 
 για την Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίωνκαι το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής σας προσκαλούν στηΓιορτή που διοργανώνουν αφιερωμένη στα παιδιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιούτη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00στο κτίριο των Κοινωνικών Δομών για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας στο Περιγιάλι Κορινθίας (Κροκιδά 62, έναντι Αγίας Σωτήρας).
Στη Γιορτή θα συμμετάσχει το παιδικό χορευτικό τμήμα του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου Λεχαίου με τη Χοροδιδάσκαλο κα Μαίρη Μίχου, παρουσιάζοντας χριστουγεννιάτικες χορογραφίες. Το πρόγραμμα επίσης θα περιέχειδιαδραστικάπαιχνίδια, ομάδες κατασκευών, χορό-τραγούδια και μπουφέ με γλυκίσματα-αλμυρές δημιουργίες για τους μικρούς μας φίλους.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UnescoΠειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτηςανέφεραν σε κοινή τους δήλωση: «Στο επίκεντρο των δράσεων μας είναι τα παιδιά, οι πρωταγωνιστές του μέλλοντος. Το χαμόγελο κάθε παιδιού αποτελεί την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.Καλούμε τις ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη γιορτή, χαρίζονταςχαρά και αγάπη στα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου