Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Το μήνυμα της ΓΣΕΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου


Αποτέλεσμα εικόνας για επέτειο του Πολυτεχνείου


«Τα αιτήματα για "Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία" καθίστανται επίκαιρα και διαχρονικά σήμερα που οι εργαζόμενοι σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάσταχτα βάρη, οι συνταξιούχοι ζουν με συντάξεις πείνας και οι άνεργοι πολλαπλασιάζονται» τονίζει η ΓΣΕΕ σε μήνυμά της για την 43η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει ότι θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται από φοιτητικούς και κοινωνικούς φορείς στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, και καλεί όλους τους εργαζομένους να πάρουν μέρος στην πορεία που θα γίνει στην Αθήνα στις 17 Νοέμβρη προς την αμερικανική πρεσβεία, αλλά και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις μνήμης και τιμής.

«Οι νέοι ξεσηκώθηκαν, εναντιώθηκαν στη χούντα των συνταγματαρχών και διεκδίκησαν το αιώνιο δικαίωμα στην ελευθερία. Και υπήρξαν θύματα. Οι φοιτητές στην Ελλάδα που ξεσηκώθηκαν τότε υπενθύμισαν στον Έλληνα να διεκδικεί και να ελπίζει. Και καλούσαν Στρατό και Αστυνομία, την ώρα που τους χτυπούσαν, να ενωθούν μαζί τους, κόντρα σε ένα αυταρχικό καθεστώς» καταλήγει η ΓΣΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου