Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων οχημάτων στη Μεσσηνία

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομιαΓια τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται δύο άτομα
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δέκα (10) περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων οχημάτων, που είχαν γίνει στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.2.2016 έως την 15.5.2016, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, διέπραξαν συνολικά έξι (6) κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών και τέσσερις (4) κλοπές δίκυκλων μοτοποδηλάτων.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, βρέθηκαν διάφορα εξαρτήματα δίκυκλων οχημάτων, τα οποία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου