Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – UNESCO- ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – UNESCO-ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΡΙΤΗ 11/10/2016 6:00 μ.μ. ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΓΙΟΡΤΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ
ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΙΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Η Δομή της Τράπεζας Χρόνου του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής προσκαλούν τους συμπολίτες μας, στη Γιορτή που διοργανώνουν για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τη Τρίτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στο κτίριο των μόνιμων Κοινωνικών Δομών για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας, στο Περιγιάλι Κορινθίας (Κροκιδά 62, έναντι  εκκλησίας «Μεταμόρφωσης Σωτήρος»).
 Με την υποστήριξη της Τοπικής Κοινωνίας και τις Χορηγίες των Βιβλιοπωλείων «ΒΙΒΛΙΑΓΟΡΑ», «ΚΙΒΩΤΟΣ» και «ΚΟΥΚΙΔΑ» θα πραγματοποιηθεί διανομή σχολικών ειδών στις ωφελούμενες οικογένειες του Προγράμματος.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη Γιορτή και να μοιρασθείτε στιγμές χαράς & αλληλεγγύης.
Μπορεί ο καθένας να συνεισφέρει στη λειτουργία των Δομών με τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μοιρασθούν στις άπορες οικογένειες της περιοχής, που υποστηρίζονται από τις Κοινωνικές Δομές για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας.
Τη λειτουργία των Δομών στηρίζουν οι εργαζόμενοι του Προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας-Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας»-, που χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους και το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου