Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ- ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝΑποτέλεσμα εικόνας για ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 


 Παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού, της Προέδρου  της Κοινωνικής Πολιτικής Κων. Λύτρα, δημοτικών συμβούλων και πλήθος συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2016, τα εγκαίνια του νέου και υπερσύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού Εξαμιλίων.
Το έργο ξεκίνησε από τον πρώην Δήμαρχο Θωμά Θωμαίδη, όμως η ολοκλήρωσή του επιτεύχθηκε το 2016 μετά από νέα αποτελεσματική δημοπράτηση της νυν Δημοτικής Αρχής το 2014 .
Το κτίριο που είναι διώροφο, διαθέτει τρεις αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία, κουζίνες, χώρους για νήπια και ΑμεΑ καθώς και  επαρκείς αποθηκευτικούς χώρους.
Ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, μνημονεύοντας όλους όσους συνέβαλαν με δημιουργικό τρόπο στην αποπεράτωσή του. Τόνισε ότι η ολοκλήρωση και παράδοση ενός τέτοιου σημαντικού έργου, που διακρίνεται για την ευρυχωρία, την αισθητική και την λειτουργικότητά του, διευκολύνει τα μέγιστα την τοπική κοινωνία, αναβαθμίζει την περιοχή και παράλληλα εξοικονομεί πόρους για τον Δήμο, ιδίως σήμερα όπου οι οικονομικές συνθήκες  είναι δύσκολες για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου