Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Παναγιωτης Δρακος..Ως νέος Αντιδήμαρχος Κορινθιων ευχαριστω τον Δημαρχο Αλεκο Πνευματικο που με επέλεξε για αυτό το αξίωμα, αλλά και όλους εκείνους που πιστεύουν στο πρόσωπό μου!

Αποτέλεσμα εικόνας για Παναγιωτης Δρακος ως νέος αντιδήμαρχος καθαριοτητας.«Ως νέος αντιδήμαρχος Κορινθιων ευχαριστω τον  Δημαρχο  Αλεκο Πνευματικο που με επέλεξε για αυτό το αξίωμα, αλλά και όλους εκείνους που πιστεύουν στο πρόσωπό μου»!
Αυτά τόνισε στην Αυριανη ο Παναγιωτης Δρακος ως νέος αντιδήμαρχος καθαριοτητας.
«Την αναγνώριση και την επιβράβευση σαν αιρετός αλλά και σαν άνθρωπος πάνω από όλα την αναζητάς να σου τη δώσει ο κόσμος. Τιμώ και ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κορινθιων Αλεκο Πνευματικο που μου εμπιστεύτηκε ένα τόσο σοβαρό και γεμάτο απαιτήσεις πόστο.
Όσο για την ανάθεση των καθηκόντων αντιδημάρχου θα σας απαντήσω πως είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να διατηρώ τους τόνους χαμηλά. Η δική μου γνώμη είναι, πως από τη στιγμή που εισέρχεσαι να προσφέρεις στα κοινά του τόπου σου, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να προσφέρεις από όλες τις πιθανές θέσεις που είσαι ικανός..
Θα εργασθώ στον δύσκολο αυτόν τομέα της καθαριοτητας με όλες τις δυνάμεις μου, γιατί είναι απαιτητικός τομέας, ευαίσθητος και δύσκολος. Εννοείται ότι θα συνεχίσω το πετυχημένο έργο του προκατόχου μου Χρηστου Μελετη  και θα προσθέσω εκεί που χρειάζεται τις δικές μου ιδέες και επιπλέον νέους στόχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου