Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής στην Κορινθία


Αποτέλεσμα εικόνας για Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένα άτομο
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο άτομα
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών οχήματος και σε κατάστημα, καθώς και μία (1) απόπειρα κλοπής οχήματος, στην Κόρινθο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (19.10.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ανήλικος ημεδαπός.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) ανήλικους ημεδαπούς.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω ανήλικοι την 18/19.10.2016, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέπραξαν μια (1) κλοπή και μία (1) απόπειρα κλοπής οχημάτων, ενώ σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, διέρρηξαν κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου