Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Καλαμάτα


Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρήματα
Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου»
Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (8.10.2016) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, έξι (6) ημεδαποί, πέντε (5) άντρες ηλικίας 43, 43, 47, 48 και 59 ετών, αντίστοιχα και μία (1) 29χρονη, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατελήφθη ο 59χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και η 29χρονη υπάλληλος του καταστήματος, να έχουν εγκαταστήσει και να λειτουργούν τέσσερις (4) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχαν επιτρέψει στους δύο (2) 43χρονους, στον 47χρονο και στον 48χρονο.
Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν πέντε (5) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των -393- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ αναζητείται ένας (1) 57χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου