Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων στο 12ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο
Αποτέλεσμα εικόνας για Συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων Στο 12ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο Ο Δήμος Κορινθίων  σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κορίνθου, την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος  και Πελοποννήσου και τους Ιατρικούς Συλλόγους Πελοποννήσου,  συνδιοργανώνουν το 12ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο  στην Κόρινθο.
Στο συνέδριο θα συμμετέχουν επιστήμονες από διαφορετικούς κλάδους της Ιατρικής, οι οποίοι θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με την ογκολογία και τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Επίσης κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνει παρουσίαση εργασίας για την ιστορία  της Ιατρικής και  θα τιμηθούν πρώην Πρόεδροι του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου.
 Πρόκειται για ένα συνέδριο κοινωνικού – μορφωτικού - επιστημονικού  περιεχομένου το οποίο προάγει τα οικονομικά συμφέροντα των κατοίκων του, ενόψει του πλήθους των παρισταμένων – συμμετεχόντων, διοργανωτών και θεατών που αναμένεται να παρακολουθήσουν το Συνέδριο.
Η έναρξη του Συνεδρίου που έχει προγραμματιστεί  στις 23-10-2016, στις 10.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ» (Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου